Сіммонс - фанатам: Я не граблю Бруклін, я отримав контракт, граючи на найвищому рівні

Баскетболіста ображають слова, які він чує на свою адресу.
10 жовтня, 22:40
Бен Сіммонс / Getty Images
Бен Сіммонс / Getty Images

З моменту свого обміну з Філадельфії до Брукліна в лютому 2022 року Бен Сіммонс провів за Нетс лише 57 матчів, отримавши при цьому від клубу за контрактом 106 мільйонів доларів.

Постійні пропуски матчів за величезної зарплати зробили 28-річного гравця постійною жертвою атак фанатів, які вважають, що він грабує організацію.

Але баскетболіст відповів, що ці гроші він заслужив своєю грою.

"Люди кажуть, що я грабіжник. Ні. Коли я отримав цей контракт, я грав на дуже високому рівні. На жаль, у мене були травми. Але це нешанобливо, коли хтось так говорить", - цитує Сіммонса BasketNews.

"Люди можуть говорити те, що хочуть. Вони повинні жити з цим. Зрештою, все це наздоганяє тебе".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Триразовий чемпіон НБА оголосив про завершення кар'єри

Наступний сезон стане для гравця останнім за поточним контрактом. За цей рік Бен заробить 40,3 мільйона. Але невідомо, на який контракт він зможе розраховувати влітку 2025 року, коли він вийде на ринок вільних агентів.

"Неважливо, що буде наступного року, і який контракт я отримаю, якщо отримаю. Я хочу робити свою роботу, поки я тут, бути професіоналом і допомагати цим хлопцям усім, чим можу".

"Хто знає? Я хочу грати стільки, скільки дозволить мені моє тіло. І якщо це буде один рік, п'ять років, шість років, я не знаю, що це буде. Але я просто хочу продовжувати, поки не зрозумію, що більше не можу".

Раніше колишній одноклубник Бена Сіммонса по Брукліну Кайрі Ірвінг зізнаася, що був би не проти представляти збірну Австралії на Олімпіаді-2028.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бруклін Нетс Бен Сіммонс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK