Чикаго Буллз проведуть у січні "Ніч Дерріка Роуза"

Таким чином організація, яка задрафтувала його, вирішила влаштувати свято на честь наймолодшого MVP в історії НБА.
12 жовтня, 18:04
Деррік Роуз / Getty Images
Деррік Роуз / Getty Images

Під час майбутнього сезону Чикаго Буллз вшанують Дерріка Роуза особливим святом, повідомляє офіційний сайт НБА.

"Бики" проведуть “Ніч Дерріка Роуза” 4 січня 2025 року під час матчу проти Нью-Йорк Нікс у Юнайтед-центрі. Тренер Нікс Том Тібодо тренував Роуза в Чикаго, Міннесоті та Нью-Йорку.

Обраний під загальним першим піком на драфті НБА 2008 року своїм рідним містом Чикаго, Роуз провів сім сезонів за Буллз і три - за Нікс, не рахуючи інші команди.

"Вибір Дерріка 2008 року став особливим моментом не тільки для організації Буллз, а й для Дерріка, хлопця з Чикаго, який реалізував свою мрію грати за команду свого рідного міста", - сказав власник організації Джеррі Рейнсдорф.

"Як гравець і людина, Деррік уособлює мужність, стійкість і серце цього міста. Він один із найсильніших і найрішучіших спортсменів, з якими я коли-небудь працював, він постійно бореться з негараздами, які могли б зламати найбільше".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Комісар НБА сподівається провести матчі у Китаї, незважаючи на п'ятирічний конфлікт

"Спостерігати за тим, як він перетворюється із зірки Чиказької публічної ліги на наймолодшого MVP в історії НБА в якості гравця Буллз, було не чим іншим, як честю".

"Кожного разу, коли Деррік виходив на майданчик, здавалося, що у нас є шанс на перемогу, і його сезон MVP залишається одним із найяскравіших моментів у легендарній історії цієї франшизи".

Нагадаємо, що наприкінці вересня Мемфіс відрахував Дерріка Роуза, а наступного дня 36-річний баскетболіст оголосив про завершення кар'єри.

За підсумками регулярного сезону-2010/11 його було визнано найціннішим гравцем, що дало дозволило у віці 22 років стати наймолодшим володарем цієї нагороди в історії ліги. 

За 16 сезонів у НБА Деррік Роуз провів 723 матчі, в яких набирав у середньому 17,4 очка, 3,2 підбирання та 5,2 передачі за 45,6% реалізації кидків з гри, 31,6% - з-за дуги, 83,1% - з лінії штрафних.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Чікаго Буллз Деррік Роуз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK