"Він скиглій": тренер Сан-Антоніо розкритикував Трампа та підтримав Гарріс

Грегг Попович продовжує атакувати кандидата в президенти США.
Вчора, 22:23
Грегг Попович / Getty Images
Грегг Попович / Getty Images

Незабаром у США пройдуть президентські вибори, в яких братимуть участь 45-й президент Дональд Трамп і нинішня віце-президент Камала Гарріс.

Головний тренер Сан-Антоніо Сперс Грегг Попович є давнім критиком Трампа. Цю ж лінію він продовжив гнути після перемоги його команди у грі з Х'юстоном (109:106).

"(Дональд Трамп) жалюгідний, він дрібний. Він скиглій, ми всі це знаємо. Ви б не дозволили йому няньчитися з вашими дітьми. Ви б не найняли його, якби у вас був маленький бізнес. Ви б хотіли таку людину у своєму бізнесі ? Ні за що. Але ви проголосуєте за нього на виборах президента, тому що він сильний?".

“Камала Гарріс надерла йому дупу під час дебатів. З того часу він постійно бігає. Він більше не хоче з нею зв'язуватись. Він хворий. Він травмована людина. Він виріс як найбільший наслідувач, який будь-коли був у Нью-Йорку", - наводить слова Поповича ClutchPoints.

Читайте також: У Бостона будуть конкуренти на Сході, Оклахома стане чемпіоном? Анонс та прогнози сезону НБА

У новому сезоні Сан-Антоніо стартував із поразки від Далласа та перемогою над Х'юстоном, з яким дуже скоро "шпори" знову зустрінуться в Техасі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK