Президент ФБУ: Будівельник ще можна врятувати, але на це є лише кілька днів

Михайло Бродський закликає "спонсорів чи меценатів" надати фінансову підтримку київському колективу.
2023 г., 9 грудня, 18:22
Михайло Бродський / ФБУ
Михайло Бродський / ФБУ

Київський Будівельник приголомшив усіх новиною про те, що команда змушена знятися з участі в українській Суперлізі через фінансові проблеми.

На цю новину відреагував президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський, який заявив, що існує ще варіант порятунку київського клубу.

"Важко усвідомлювати, що Будівельник припиняє своє існування. Для усіх нас звісно це шок та велике потрясіння. На сьогодні усі розуміють, наскільки сутужно зі спонсорською підтримкою, переважна більшість соціальних проектів українських компаній направлені на допомогу армії і це зрозуміло. Будівельник не зміг знайти альтернативної підтримки і тому змушений був піти на цей крок".

"У свою чергу, я хочу наголосити на тому, що ми маємо ще кілька днів аби зберегти цей проект. Якщо спонсори чи меценати готові підтримати Будівельник, ФБУ може виступити посередником".

Читайте також: Суперліга: Дніпро - чемпіон, Рівне вибороло срібло, Київ-Баскет із бронзою

"Певний час ми займалися цим кулуарно, зараз виходимо з офіційним закликом. Цілком вірогідно, що структура цього клубу може існувати у вигляді акціонерного товариства, але без глобального партнера, чи зацікавленості кількох спонсорів це не можливо".

"Для багатьох заява Будівельника стала потрясінням. Але усім треба розуміти, що на сьогодні такі реалії і Федерація живе у форматі боротьби за збереження ледь не кожного клубу Суперліги", - цитує Бродського офіційний сайт ФБУ.

Нагадаємо, що на момент зняття з чемпіонату Будівельник посідає друге місце Суперліги, маючи баланс перемог 10-3.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK