Розьє оцінив шанси Хейні в бою з Ломаченком

Фахівець відзначив особливості кожного з боксерів.
2022 г., 10 червня, 09:30
Андре Розье / CNN.com
Андре Розье / CNN.com

Авторитетний тренер Андре Розьє поділився думкою про потенційний поєдинок абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Девіна Хейні та Василя Ломаченка.

За словами фахівця, американець став головною зіркою дивізіону, тому він має бути готовий проводити бої з головними боксерами дивізіону.

"Хейні тепер абсолютний чемпіон світу і йому потрібно зустрітися з усіма лідерами своєї вагової категорії. У нього є всі пояси, тому тепер це його історія. Проти Василя, це стратегічний бій.

Ломаченко - дуже динамічний і вже сформований боєць. Він робить багато речей, на які інші люди не можуть. Хейні потрібно докласти всіх зусиль, щоб впоратися з цим завданням".

Читайте також: Хейні заявив про готовність битися з Ломаченком

Розьє вважає, що більше шансів на перемогу має американський боксер.

"Моя думка, що в цьому бою невелику перевагу має Девіна через габарити. Хочете, погоджуйтесь зі мною, хочете, ні. Можу сказати одне, якщо Ломаченко буде у формі, то Девін матиме проблеми.

Якщо говорити про довгу паузу Ломаченка, то це може зіграти на руку Хейні. Ніхто не знає, як він повернеться. З іншого боку, можливо, Ломаченко потрібен був цей відпочинок, і він повернеться ще сильніше. Так що це складне питання, але я хотів би отримати відповідь на нього", - наводить слова Розьє. Boxing 247.

Нагадаємо, в останньому бою Хейні рішенням суддів переміг Джорджа Камбососа та став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі. Боксери за контрактом можуть провести другий титульний поєдинок.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: бокс Василь Ломаченко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK