Мін'юст призначив нового президента ФБУ, Продивус не згоден із таким рішенням

Володимир Продивус має намір виборювати свою посаду за допомогою юристів.
2022 г., 16 червня, 11:16
Кирило Шевченко / korrespondent.net
Кирило Шевченко / korrespondent.net

У середу, 15 червня, стало відомо, що Міністерство юстиції України призначило на посаду президента Федерації боксу України Кирила Шевченка. vRINGe.com.

Його прізвище було внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців громадських формувань як президент Всеукраїнської громадської організації "Федерація боксу України".

З цієї новини стало зрозуміло, що Володимир Продивус залишив свою посаду, яку обіймав з 2008 року.

17 грудня 2021 року його було офіційно переобрано на пост президента федерації боксу України, але одразу 11 регіональних федерацій бойкотували звітно-виборчу конференцію, яку звинуватили у фальсифікації виборів.

Владимир Продивус
Владимир Продивус

Альтернативне голосування призвело до того, що президентом ФБУ було обрано Шевченка, який раніше очолював Федерацію боксу Києва. У перші дні війни, яку розв'язала Росія, він вступив до лав київської тероборони. Продивус ніяк не прокоментував російське вторгнення.

Вже колишній президент ФБУ незгодний із змінами, що відбулися в Федерації, про що він написав у себе на сторінці у Facebook.

"Бачу новини, розумію, до чого все йде. Ні, я не здавав посаду президента Федерації боксу України, але, очевидно, що чиновникам і реєстратору розкол ФБУ вигідніший за реальний розвиток нашої федерації".

"Не згоден із діями реєстратора. Хотів би розуміти, на якій підставі зроблено зміни у реєстрі. Цим займуться юристи. Був і залишаюся патріотом України, патріотом українського боксу та патріотом справедливості, за яку готовий боротися".

Раніше Продивус звинуватив українські ЗМІ у просуванні російської пропаганди.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK