Гірн: Ломаченко може побити всіх у дивізіоні

Відомий промоутер поділився думками щодо розподілу сил у легкій вазі.
2022 г., 18 червня, 19:04
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Промоутер Едді Гірн висловився щодо ситуації у легкому дивізіоні, де зараз абсолютним чемпіоном є Девін Хейні, згадавши українця Василя Ломаченка.

"Я дуже високо котирую Джервонту Девіса, він - великий панчер, а також надзвичайно майстерний боксер, проте Девін має бути ватажком. Він - абсолютний чемпіон світу зараз.

Райан Гарсія - найбільший поєдинок серед усіх варіантів, які не тестували раніше. Він одержав гарну перемогу над Люком Кемпбеллом, його тоді відправили в нокдаун. Але чи поб'є він Девіна Хейні чи Джервонту Девіса?

Читайте також: Камбосос активував опцію реваншу з Хейні

Думаю, якщо чесно, найбільший бій у дивізіоні - Райан Гарсія проти Танка Девіса. Мікс великих аудиторій та фан-баз. Це грандіозний поєдинок, але є ще кілька гарних.

Не забувайте про Василя Ломаченка. Він може всіх їх побити, бо коли він боксував проти Теофімо Лопеса, був травмований і не готовий на 100%.

Нічого не забереш у Тео, але Ломаченко, Хейні, Гарсія, Танк - це чудовий дивізіон. Нехай вони всі поб'ються один із одним і Камбососом. Давайте не будемо списувати Джорджа", - наводить слова Гірна Boxing News 24.

Раніше абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні заявляв, що хотів би зустрітися в ринзі з Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK