Ф'юрі прийняв виклик Джейка Пола поставити 1 мільйон доларів на перемогу свого брата

"Циганський король" упевнений у тому, що його брат виб'є усі зуби американцю.
2022 г., 27 червня, 12:30
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Тайсон Ф'юрі не міг не відповісти на виклик, який йому кинув Джейк Пол. Американський блогер 6 серпня вийде в ринг із Томмі Ф'юрі, молодшим братом чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC.

"Циганський король" був готовий поставити на перемогу брата 100 тисяч доларів, що не влаштувало Пола. На його думку, це надто маленька сума, а тому їм варто підвищити ставки щонайменше до мільйона.

Читайте також: Джейк Пол - Тайсону Ф'юрі: Єб*ний довбо*б, постав на перемогу свого брата два мільйони

Тайсон заявив, що був би радий підняти ставку до 1 мільйона, але хотів би, щоб гроші були поміщені на умовне депонування, оскільки він сумнівається у власному капіталі Пола, повідомляє Daily Mail.

"Гей, Джейкі, чув, ти хочеш зробити ставку більше 100 тисяч. Хочеш ставку більше, у * бан, хочеш мільйон? Давай зробимо це. Хочеш мільйон? Ти його отримаєш".

"Я хочу побачити цей мільйон доларів на умовному депонуванні, тому що я не думаю, що він у тебе є. Я не говорю про криптовалюту, я говорю про справжні американські зелені папірці, у*бан", - сказав він у відео, яке він завантажив у свій Twitter.

"Що ти можеш зробити, Джейкі, так це витратити їх на свої нові зуби. Тобі знадобиться цей мільйон на лікування зубів, як тільки Томмі закінчить з тобою, ти, маленький сосунок! Поклади цей мільйон доларів на умовне депонування, с*ка. Давай ", - сказав Ф'юрі.

Пізніше Ф'юрі був присутній у ратуші Шеффілда увечері неділі, 26 червня, у рамках свого "Офіційного афтепаті-туру". Там британець у якийсь момент зосередив свою увагу на супернику свого брата.

Тайсон закликав натовп скандувати "Jake Paul is ap*ssy", і вони належним чином підкорилися, а непереможений боксер розмістив це відео у своїх соціальних мережах.

Повідомляється, що Пол відповів про серйозність своїх намірів щодо ставок, а тому вже зв'язався з адвокатом Ф'юрі. Схоже, що ці двоє непогано підігрівають інтерес до поєдинку.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK