Джойс: Джошуа показав, що може все перевернути з ніг на голову

Британець підтримує Джошуа у реванші з Усиком.
2022 г., 29 червня, 09:25
Джо Джойс / Getty Images
Джо Джойс / Getty Images

Непереможений суперважкоатлет Джо Джойс поділився думкою про реванш Ентоні Джошуа з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF в їхньому дивізіоні Олександром Усиком.

На думку британського боксера, його співвітчизник має виконати величезну роботу під керівництвом нового тренера - Роберта Гарсії.

"Зміна тренера може бути складною, але це залежить від того, яка ти людина. Якщо Джошуа зможе вбирати всю інформацію і тактику, то все буде чудово. Однак, ймовірно, йому знадобиться час, щоб адаптуватися і застосувати це в спарингах та боях".

Читайте також: Відбиток на кар’єрі або нова можливість: як поразка від Руїса вплине на реванш Джошуа з Усиком

Джойс вірить, що Ентоні зможе повернути чемпіонські пояси у реванші.

"Вірю, що він переможе в реванші заради британських уболівальників та британського боксу. У Джошуа є шанс. Він показав, що може все перевернути з ніг на голову в реванші з Енді Руїсом, коли Ентоні використав іншу тактику".

Джо відзначив вміння Ентоні Джошуа, які він може показати у другому бою з Усиком.

"Джошуа був конкурентним у першому бою з Усиком, і він має хорошу міць. Тому якщо Джошуа зможе битися з Усиком так, як мав у першому поєдинку, то він має шанс панчера", - сказав Джойс в інтерв'ю The Sun.

Нагадаємо, що реванш Усик - Джошуа може відбутися 20 серпня. Очікується, що другий бій відбудеться у Саудівській Аравії на арені Jeddah Super Dome.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK