Президент ФБУ хоче позбавити звання майстра спорту колаборанта російських окупантів

Український боксер став посібником окупантів.
2022 г., 23 липня, 14:40
Віталій Невеселий / Громадське
Віталій Невеселий / Громадське

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус має намір домогтися, щоб Віталія Невеселого позбавили звання майстра спорту, про що він написав у себе в Facebook.

"В сім'ї не без виродка. Перепрошую за лексику, але це просто не вкладається в голові. Як можна звати "русский мир" та захоплюватися бойовиками фейкових квазіреспублік у той самий час, коли твої друзі, колеги, брати гинуть від російських куль і снарядів?".

"ФБУ вже звернулася до Мінмолодьспорту з ініціативою позбавити його звання майстра спорту України з боксу. Будемо звертатися також до правоохоронних органів для притягнення до кримінальної відповідальності".

Також на сайті Федерації було опубліковано відкритий лист щодо колабораційної діяльності Невеселого, який нині перебуває в окупованому Сєвєродонецьку, поширюючи відео на підтримку окупантів, закликаючи опиратися державній владі України, яку називає "фашистським режимом".

Нагадаємо, що в середині червня Мін'юст призначив на пост президента ФБУ Кирила Шевченка, з чим не погоджувався Продивус. Як стало відомо пізніше, 25 липня Антирейдерська комісія розглядатиме спірну ситуацію, що виникла у Федерації боксу України.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK