Усик - Джошуа: відео онлайн-трансляція бою

ISPORT.ua разом з партнером Vbet представляє відео трансляцію бою Олександра Усика і Ентоні Джошуа, які зустрінуться в поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.
2022 г., 20 серпня, 22:45
Усик - Джошуа: видео онлайн-трансляция боя / Getty Images
Усик - Джошуа: видео онлайн-трансляция боя / Getty Images

Володар поясів WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) у своєму найближчому поєдинку зустрінеться в реванші з колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

Бій Усик - Джошуа 2 відбудеться у суботу, 20 серпня, у Джидді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome. Головний поєдинок вечора боксу розпочнеться орієнтовно о 23:00 за київським часом.

До бою на VBET проходить спеціальна акція - став на боксерський поєдинок Олександра Усика проти Ентоні Джошуа та отримай фрибет до 1000 ₴, якщо Усик переможе. Посилання - https://vbet.link/Wb3HOI

Відео онлайн-трансляція бою Усик - Джошуа

Буде доступна у цій новині 20 серпня, починаючи з 23:00 за Києвом.

YouTube-канал ВЗБІРНА проведе спільний перегляд бою УСИК – ДЖОШУА. Початок прямого етеру о 22:00, 20 серпня.

Відомий спортивний журналіст Микола Васильков і тренер із боксу Єгор Голуб будуть дивитися та коментувати поєдинок Олександра Усика проти Ентоні Джошуа. 

А ще під час ефіру відбудеться розіграш унікальної футболки збірної України з футболу з автографами Андрія Ярмоленка, Олександра Зінченка, Романа Яремчука, Анатолія Трубіна і прізвищем Усика. 

Також відео трансляція реваншу Усик - Джошуа в Україні буде доступна на кількох платформах: бій покаже медіасервіс MEGOGO, відеоплатформа Volia TV, національна телерадіокомпанія Суспільне, ютуб-канал Олександра Усика - USYK 17.

Окрім того, в Україні бій можна буде подивитися безкоштовно. Як повідомив промоутер Усика Олександр Красюк, боксер особисто викупив права на трансляцію поєдинку, щоб для українців перегляд був у вільному доступі.

У Великій Британії права на трансляцію другого бою Усик - Джошуа придбав Sky Sports, а в решті Європи та США поєдинок покаже стрімінговий сервіс DAZN.

На VBET на перемогу Олександра Усика можна поставити з коефіцієнтом 1,48, а Джошуа - 2,52. 
Посилання - https://vbet.link/VQo4uU

Перший бій Усик - Джошуа

Перша зустріч у ринзі Олександра Усика і тоді ще чемпіона в хевівейті Ентоні Джошуа відбулася в ніч із 25 на 26 вересня 2021 року в Лондоні на стадіоні Тоттенгем Готспур. Для українського абсолютного чемпіона у важкій вазі цей бій став лише третім і першим титульним у новому для нього суперважкому дивізіоні.

Незважаючи на статус андердога та новачка суперважкої вагової категорії, Усик створив сенсацію та переміг Джошуа, пройшовши всю дистанцію 12-раундового поєдинку. Судді віддали перемогу українцю одноголосним рішенням - 117:112, 116:112 та 115:113. За підсумками бою Усик став новим чемпіоном у суперважкій вазі, відібравши у Джошуа пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Читайте також: Умови контракту, джентльменська поведінка та сенсаційний тріумф: як Усик вперше переміг Джошуа

У контракті на перший бій Усик - Джошуа було передбачено опцію негайного реваншу для британського боксера без проміжних поєдинків, чим він практично відразу ж і скористався. Уже екс-чемпіон активував пункт про реванш, а повторний бій мали намір провести навесні 2022 року.

Реванш Усик - Джошуа

Спочатку другий бій Усик - Джошуа розраховували провести у квітні 2022 року, але всі плани зруйнувала війна. Після повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року Олександр Усик вступив до лав територіальної оборони Київської області.

Проте наприкінці березня Усик все ж таки прийняв рішення залишити територію України та розпочати підготовку до реваншу з Джошуа.

Повторний бій Усик - Джошуа спочатку планували на кінець червня, потім - на середину липня, але у підсумку сторони домовилися про проведення поєдинку наприкінці серпня. У середині червня було офіційно оголошено, коли і де відбудеться реванш Усик - Джошуа. Датою та місцем проведення бою було затверджено 20 серпня та арена Super Dome у Джидді (Саудівська Аравія).

Статистика боїв Олександра Усика. Український боксер провів на професійному ринзі 19 поєдинків, здобувши перемоги у всіх своїх боях та 13 завершивши нокаутами. Раніше Усик ставав тріумфатором Всесвітньої боксерської суперсерії та завоював звання абсолютного чемпіона у важкій вазі. Після підйому до суперважкого дивізіону українець успішно провів три поєдинки, в останньому з яких відібрав чемпіонські титули у Джошуа.

Статистика боїв Ентоні Джошуа. На рахунку британського боксера 26 поєдинків у професійній кар'єрі. Джошуа здобув 24 перемоги, враховуючи 22 нокаутом, і зазнав двох поразок. Раніше володів поясами WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі, які втратив у бою з Усиком.

Перед реваншем стало відомо, скільки Усик і Джошуа зароблять за майбутній бій. Організатори із Саудівської Аравії виділили на проведення поєдинку близько 80 мільйонів доларів, більшу частину яких отримають учасники головного бою боксерського шоу. При цьому Усик і Джошуа розділять гонорар порівну. Точна сума грошової винагороди не називається, оскільки існують інші витрати, враховуючи андеркард.

Зазначимо, що, на думку фахівців, фаворитом майбутнього реваншу Усик - Джошуа є український боксер. На перемогу українського чемпіона приймають ставки з коефіцієнтом 1,61, тоді як можливий тріумф британця експерти оцінюють у 2,6. Імовірність нічиєї у цьому поєдинку оцінили у 21,00.

Нагадаємо, на ISPORT також буде доступна текстова онлайн-трансляція реваншу Усик - Джошуа, яка розпочнеться 20 серпня о 23:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK