Коммі та Педраса не змогли виявити переможця

Боксери показали видовищний та яскравий виступ у рамках першої напівсередньої ваги.
2022 г., 28 серпня, 08:00
Хосеп Педраса - Річард Коммі / Top Rank Boxing
Хосеп Педраса - Річард Коммі / Top Rank Boxing

На арені Hard Rock Hotel & Casino у Талсі, штат Оклахома, США відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Top Rank, де у головній події якого у рингу зустрілися колишній володар титулу IBF у легкій вазі Річард Коммі та екс-чемпіон у двох вагових категоріях Хосе Педраса.

З перших хвилин поєдинку боксери показали настрій на перемогу, адже обмінювалися серіями ударами та не боялися ризикувати. Домінував більше ганець, а ось Педраса намагався діяти другим номером, щоб здивувати свого суперника. У другому раунді пуерториканець вирішив взяти контроль під себе, пішовши в атаку. Однак, обмінявшись ударами, він почав діяти другим номером на дистанції.

У шостому раунді боксери зіткнулися головами, через що у Коммі відкрилося невелике розсічення над лівим оком. Річард намагався дотиснути суперника, а ось Педраса проводив гострі контратаки. Далі Коммі почав працювати акуратніше, чим почав користуватися Педраса. Хосе більше бився першим номером, володів ініціативою, проте наприкінці гонець повернувся та провів кілька небезпечних та потрібних атак.

У результаті судді не змогли виявити переможця, присудивши нічийний результат: 97-93 (Педраса), 96-94 (Коммі), 95-95.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK