Гвоздик розповів, коли може повернутися в ринг

Колишній чемпіон планує відновити кар'єру.
2022 г., 21 вересня, 00:55
Олександр Гвоздик / Getty Images
Олександр Гвоздик / Getty Images

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик розповів, що має намір відновити професійну кар'єру.

За словами українського боксера, він розраховує повернутися в ринг у листопаді.

"Я тренуюсь один-два рази на день, зараз спарингую з Раміресом, але сказати, що я роблю повноцінний кемп - ні, тому що поки що немає ні дати, ні суперника. Тому поки що його розпочинати немає сенсу.

Спершу я сподівався провести бій в кінці жовтня. В принципі, це досі можливо, але зі свого досвіду, я вже в це не вірю, будемо сподіватися на листопад.

Читайте також: Гвоздик оцінив шанси Усика у потенційному бою з Ф'юрі

По супернику також неясно, хотілося б провести такий собі камбек-файт, щоб зрозуміти де я є стосовно мого стану, а також зрозуміти, чи добра ця ідея в цілому, адже я намагаюсь завжди бути реалістом.

В мене немає контракту з промоутерами, зараз я вільний агент, шукаю інші можливості.

Мотивація повернення до рингу? Знову здивую усіх своєю відмінністю від інших: на першому місці - гроші, але достатньо глибоко у моїй голові є думка, що я ще щось можу в боксі.

Раніше в мене було багато справ, а зараз багато вільного часу. Чому й ні? Якби питання стояло тільки в грошах, я б не повертався", - наводить слова Гвоздика Luckypunch.net.

Нагадаємо, що востаннє Олександр Гвоздик виходив у ринг у жовтні 2019 року, коли в об'єднавчому бою програв Артуру Бетербієву технічним нокаутом.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: бокс Олександр Гвоздик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK