"Сподіваюся, він дотримається слова": Вайлдер оцінив можливість проведення бою з Усиком

Американський боксер упевнений, що українець хоче побитися з ним.
2022 г., 6 жовтня, 19:50
Деонтей Вайлдер / Getty Images
Деонтей Вайлдер / Getty Images

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Деонтей Вайлдер висловився щодо можливості проведення бою проти володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександра Усика.

За словами американського боксера, після своєї перемоги над Робертом Геленіусом у найближчому поєдинку 15 жовтня він розраховує зустрітися в ринзі з українським чемпіоном.

"Я маю намір відразу піти за титулами. Я чув, що Олександр Усик відвідає мій бій з Геленіусом. Я також чув, що якщо Роберт переможе, то стане обов'язковим претендентом. Усик говорить про те, що поб'ється з переможцем нашого бою. Він подобається мені як особистість, і я ціную це, тому сподіваюся, що він людина слова і захоче зустрітися з переможцем. Сподіваюся, що він дотримається слова, і коли я пройду Геленіуса, ми з Усиком поб'ємося за всі його пояси.

Читайте також: "Занадто малий": Відомий промоутер оцінив шанси Усика в потенційному бою з Вайлдером

Більшість моєї кар'єри я давав іншим бійцям титульні шанси, тому приємно опинитися на іншому боці. Мені довелося пройти через усе, щоб дістатися сюди, тому бій з Усиком буде чудовим. Але я не дивлюсь за спину Геленіусу. Навіть якщо я поб'юся з Усиком, то після цього є ще чудові поєдинки, враховуючи бій з Енді Руїсом", - наводить слова Вайлдера Mirror.

Раніше менеджер Егіс Клімас повідомив, що Олександр Усик хотів би побитися з Деонтеєм Вайлдером, якщо не вдасться організувати поєдинок із володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK