Ломаченко - Ортіс: прогноз на бій 29.10.2022

Український боксер вийде на ринг в американському Нью-Йорку.
2022 г., 29 жовтня, 17:30
Ломаченко -  Ортіс
Ломаченко - Ортіс

Василь Ломаченко готовий до того, щоб повернутися на боксерський олімп у напівлегкій вазі, але для цього йому необхідно виграти кілька боїв.

Одним із таких боїв може стати найближча сутичка проти Джемейна Ортіса, який наблизить українця до поєдинку за серйозні титули у разі перемоги.

Не менш важливий цей бій і для суперника Василя, адже він вперше зіткнеться з опонентом такого масштабу.

Коефіцієнт та ставки на бій Ломаченко - Ортіс

Обидва боксери підходять до майбутнього бою після перемог у попередніх битвах. Українець узяв гору над ганцем Річардом Коммі, а Ортіс переміг Джамея Херрінга.

Але все ж таки, виділити фаворита в цьому протистоянні було досить легким завданням для експертів та аналітиків. Вони передбачувано віддають перевагу досвідченішому українцю.

Прогноз букмекерів на бій Ломаченко - Ортіс:

  • Перемога Ломаченка - 1.045
  • Перемога Ломаченка нокаутом – 1.09
  • Перемога Ортиса – 8.80
  • Перемога Ортиса нокаутом – 11.0

Букмекери вважають, що ми побачимо весь бій. Ставки на такий розвиток подій значно більші (коефіцієнт близько 1.8), ніж на перемогу нокаутом одного з боксерів.

Статистика боїв Ломаченко та Ортиса

Обидва боксери мають за своїми плечима приблизно однакову кількість поєдинків у професійному боксі, але все ж таки український спортсмен проводив їх із більш серйозними опонентами.

Тим не менш, в американця поки що жодної поразки на професійному рівні в той час, як Ломаченко вже був повалений і навіть не раз.

Статистика боїв
Ломаченко - Ортис

16    перемоги   17

8   нокаутом   8

2  Поразки  0

Варто відзначити, що Ортис два зі своїх 17 поєдинків провів уже цього року, одержавши перемоги над вже згаданим Джамеэм Херрінгом та Нахірою Олбрайтом в той час, як Ломаченко бився з Коммі ще в листопаді минулого року.

Ломаченко з Коммі бився також у Нью-Йорку, але тоді це був легендарний Медісон Сквер Гарден. Боксери провели усі 12 раундів та українець здобув впевнену перемогу рішенням суддів. На коні того поєдинку стояв вакантний титул WBO Inter-Continental.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK