"Поняття не маю, що в нього в голові": Богачук - про позицію Ломаченка щодо війни

Український боксер висунув свою версію того, що відбувається зі знаменитим спортсменом.
2023 г., 25 січня, 11:05
Василь Ломаченко / instagram.com/lomachenkovasiliy
Василь Ломаченко / instagram.com/lomachenkovasiliy

Український проспект першої середньої ваги Сергій Богачук поділився думкою щодо мовчання іменитого співвітчизника Василя Ломаченка щодо війни проти Росії.

За словами Богачука, він не може судити українського боксера, проте припускає, що той боїться сказати правду, щоб не образити своїх прихильників.

"Якби я цю людину знав ближче... Моя думка, що у нього і з цього боку є друзі, і з іншого. Фанати там і тут. Він не може визначитися. Він вже мав визначитися, коли почалася ця ситуація. Я не знаю його як людину. Якби я з ним поспілкувався, знав би його як людину і особистість, тоді міг би щось говорити. А так я не знаю, які там обставини, яка позиція взагалі.

Можливо, він за Україну, але боїться сказати про це, щоб не образити когось із того боку. Уявлення не маю, що в нього в голові. Дивна, дуже дивна позиція. Коли розпочалася війна, це дуже дивна позиція”.

Читайте також: "Наш обов'язок - чистити російську агентуру": Секретар РНБО відреагував на скандальні публікації Ломаченка

Богачук поставив приклад Усика, який із перших днів війни заявив про свою позицію.

"Зараз потрібно чітко визначитися, як це зробив Усик. Він молодець у цьому плані. Він конкретно визначився за Україну", - сказав Богачук в інтерв'ю YouTube-каналу. v=SOGRPFW8GjU&ab_channel=MixedZonebyDreamBigger"]]Mixed Zone by Dream Bigger[[/link_direct]].

Раніше промоутер Усика спробував пояснити скандальну поведінку Ломаченка.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK