Богачук у видовищному бою розібрався з Галлімором

Український боксер зупинив ямайського суперника у шостому раунді.
2023 г., 28 січня, 08:32
Сергій Богачук / UFC Fight Pass/360 Promotions
Сергій Богачук / UFC Fight Pass/360 Promotions

У ніч із 27 на 28 січня у Монтебелло, США в головній події вечора боксу український представник першої середньої ваги Сергій Богачук (22-1, 22 КО) зустрічався в ринзі з ямайцем Натаніелем Галлімором (22-6-1, 17 КО).

Від початку поєдинку суперники влаштували видовищний розмін, а андердог спробував нав'язати українському фавориту боротьбу. Проте вже з другого раунду Богачук поступово почав нарощувати перевагу, тіснити опонента, змушуючи його більше діяти на контратаках.

Читайте також: "Поняття не маю, що в нього в голові": Богачук - про позицію Ломаченка щодо війни

Опоненти не боялися влаштовувати справжню бійку на ближній дистанції, але більше точних ударів вдавалося завдати українцеві. Ямайський боксер розбив опоненту ніс, проте той залишався активнішим.

Результат бою Богачук - Галлімор

Розв'язка поєдинку настала у шостій трихвилинці, коли Богачук уже повністю перевершував Галлімора. Ямаєць практично не відповідав на удари, а наприкінці раунду український боксер затиснув суперника під канатами і почав добивати, після чого рефері був змушений зупинити поєдинок.

Таким чином, Богачук здобув перемогу технічним нокаутом і захистив свій пояс WBC Continental Americas.

Зазначимо, що у своєму минулому бою Галлімор поступився також уродженцю України Федору Черкашину, який представляє Польщу.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сергій Богачук

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK