"Оцінюю в 95 відсотків": Джошуа впевнений, що бій із Вайлдером відбудеться

Колишні чемпіони можуть зійтися в ринзі наприкінці року в Саудівській Аравії.
2023 г., 21 квітня, 14:55
Ентоні Джошуа / Getty Images
Ентоні Джошуа / Getty Images

Колишній володар титулів у суперважкому дивізіоні Ентоні Джошуа оцінив можливість проведення бою проти ще одного ексчемпіона Деонтея Вайлдера.

Британський боксер підтвердив, що поєдинок із американцем може бути організований у Саудівській Аравії наприкінці року, і висловив упевненість, що з великою ймовірністю їхня зустріч у ринзі відбудеться.

Читайте також: "Давайте зробимо це": Вайлдер визвався на бій з Джошуа, пригрозивши нокаутом

"Виходячи з мого досвіду із саудівцями, якщо вони сказали, що щось зроблять, то, найімовірніше, вони це зроблять. Це один момент. Із іншого боку, потрібно дозволити зробити свою роботу іншим хлопцям. Але мені, як людині з-за куліс, важливо розпочати готуватися.

Вайлдер - гарний боєць. Я поважаю його та не недооцінюю. Цей бій змусить мене підвищити свій рівень. Я поважаю те, що він зробив і чого досяг у нашій вазі. Важко стати чемпіоном, але він це зробив. Тож я маю поважати це.

Це буде складний бій, але я впевнений у собі. Я кращий, більш різнобічний спортсмен і боєць. Щодо ймовірності організації цього бою, то я оцінюю її в 95 відсотків", - цитує Джошуа Metro.

Зазначимо, також Ентоні Джошуа назвав імовірного суперника на свій найближчий поєдинок, який може відбутися влітку.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK