Усик - Дюбуа: прогноз на бій 26.08.2023

Прогноз на бій Олександр Усик - Даніель Дюбуа. Дізнайся на ISPORT.ua, хто переможе, які коефіцієнти та ставки на бій.
2023 г., 26 серпня, 12:00
Олександр Усик і Даніель Дюбуа / Getty Images
Олександр Усик і Даніель Дюбуа / Getty Images

Володар титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) у найближчому бою проведе захист проти обов'язкового претендента, регулярного чемпіона за версією WBA Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).

Свої чемпіонські пояси український боксер завоював у вересні 2021 року в поєдинку з Ентоні Джошуа, здобувши перемогу одноголосним рішенням суддів. У серпні 2022 року Усик провів успішний захист титулів, здолавши в реванші того ж британця тепер уже роздільним рішенням. Надалі українець безуспішно намагався домовитися про об'єднавчий бій із чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі, після чого довелося переключитися на обов'язкових претендентів. Поєдинок із Дюбуа стане для Усика другим захистом чемпіонських поясів.

Джерело: Getty Images

Дюбуа вийшов на бій з Усиком, завоювавши в червні 2022 року титул регулярного чемпіона за версією WBA у протистоянні з Тревором Браяном, який був нокаутований у четвертому раунді, а після в грудні того ж року захистивши пояс у поєдинку з Кевіном Лереною, якого британець переміг технічним нокаутом.

Спочатку сторони не змогли узгодити умови бою, і доля поєдинку визначалася на промоутерських торгах, які виграла українська компанія K2 Promotions, запропонувавши призовий фонд у розмірі 8 мільйонів доларів. За умовами контракту, Усик отримає 75% від загального призового фонду - 6 мільйонів доларів, а Дюбуа відповідно дістанеться 25% - 2 мільйони.

Джерело: Getty Images

Коефіцієнт і ставки на бій Усик - Дюбуа

Олександр Усик є очевидним фаворитом майбутнього титульного бою. На думку експертів, українець зможе перемогти Даніеля Дюбуа та захистити свої пояси.

Прогноз букмекерів на бій Усик - Дюбуа:

  • Перемога Усика: 1.12
  • Нічия: 26.00
  • Перемога Дюбуа: 7.00

Водночас дострокова перемога українського боксера оцінюється в 1.52, а британця - в 9.50. Коефіцієнт на підсумковий успіх чемпіона за очками складає 3.50, а претендента - 19.00.

Джерело: K2 Promotions

Статистика боїв Усика та Дюбуа

Між собою боксери проведуть перший поєдинок, а зі статистикою боїв можна ознайомитись нижче.

Статистика боїв

Усик - Дюбуа
20 перемоги 19
13 нокаутом 18
0 нічиї 0
0 поразки 1

Нагадаємо, що бій між Олександром Усиком і Даніелем Дюбуа призначений на 26 серпня. Поєдинок відбудеться на Tarczyński Arena у польському місті Вроцлав.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK