Якщо Байден захоче: Усик "підпалив" русню заявою про президентство

ISPORT.ua зібрав вирази російських боксерів, які не втрималися, щоб дати оцінку Україні та українському чемпіону.
2023 г., 15 липня, 12:50
Володимир Зеленський та Олександр Усик / instagram.com/usykaa
Володимир Зеленський та Олександр Усик / instagram.com/usykaa

Український чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик поділився планами на майбутнє.

Боксер у жартівливій формі заявив, що планує балотуватися в президенти України[ після закінчення професійної кар'єри спортсмена.

Як не дивно, але на російських болотах всерйоз сприйняли цю інформацію. Безліч боксерів відреагували на слова українця, зробивши різні заяви.

Спойлер 1: щоб впоратися з таким кретинізмом потрібно мати міцні нерви. Спойлер 2: майже всі заяви стосуються США.

олександр беспутін (чемпіон Європи, призер Європейських ігор серед аматорів) заявив, що американцям потрібно буде зняти фільм, щоб підготувати український народ:

Коли ми давно з Сашком спілкувалися, я чув його заяви про те, що хоче стати президентом, що він це мамі обіцяв. Тоді я думав, що це жарт. Але якщо це його реальні наміри, то збоку буде цікаво подивитися за цим - першою людиною країни замість актора стане боксер, який не має жодної освіти, багажу знань і необхідного політичного досвіду. Тут американцям треба написати сценарій і зняти фільм для того, щоб підготувати народ - як боксер-чемпіон став президентом країни.

Читайте також: "Давай влаштуємо бійку на Вемблі": Усик викликав МакГрегора на поєдинок

григорій дрозд (колишній чемпіон WBC) заявив, що Україна не є суверенною країною, а президентство Усика залежатиме лише від США:

Побажання сміливе, але за того, що відбувається на політичній арені України, одного побажання Олександра недостатньо. Я не знаю, коли він збирається завершити кар'єру. Якщо це станеться, коли на території України настане мир, ці мрії будуть більш здійсненними. Зараз, я думаю, що це зі сфери фантастики, якщо не брати ситуацію, за якої керівництво Америки вирішить змінити чинного президента і поставити нову фігуру. Навіть діти сьогодні розуміють, що Україна не є суверенною країною, а керівництво країни повністю кероване ззовні. Можливо, Олександр дійсно хоче щось змінити, але наразі це неможливо. Це залежить тільки від керівництва Америки. Але цю новину, думаю, обговорюватимуть багато хто.

микола валуєв (колишній чемпіон світу в суперважкій вазі, депутат держдуми) вважає, що в Україні може бути виключно влада з боксерів:

Якщо Байден захоче, вся нинішня влада України буде з боксерів. Телефонуйте сонному Джо.

єгор мехонцев (олімпійський чемпіон) заявив, що Володимир Зеленський "шут гороховий", а боксер цілком може стати президентом:

В мене це викликає посмішку. Усик має таке право, нехай пробує, якщо хоче. Після його грубих слів на адресу росіян і українців, які проживають на території Росії і мають російське громадянство, я ставлюся до нього специфічно. Він хороший спортсмен, але останнім часом дозволяє собі некоректні висловлювання. Взагалі кожен може робити те, що підказують його почуття, і не потрібно мислити стереотипами. Якщо в них шут гороховий став президентом, то чому боксер не може? Люди вішають ярлики на мене, Кличка та інших боксерів. Якби я до всіх журналістів ставився як до продажних тварюк, до політиків як до негідників і мерзотників, до адвокатів як до брехунів, до моделей як до повій тощо. А приклади з життя часто показують, що ці ярлики невірні. Не можна людей таврувати за родом діяльності і думати, що якщо займався боксом, то значить дурень. Це далеко не так. У нас і президент країни займався єдиноборствами і став майстром спорту СРСР.

Читайте також: "Нас не зламати, це наш вічний стан": Усик здивував поетичною відповіддю на зустрічі з Дюбуа

костя цзю (колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі) заявив, що в Україні може статися все що завгодно:

Якщо він хоче стати президентом, то варто кілька років повчитися цьому, пройти навчання. Те, що в нього є підтримка від людей - згоден, але цього недостатньо. Там (в Україні - прим.) все що завгодно може статися.

олексій папін (чемпіон IBF International у 2018 і 2019 роках) заявив, що Усик може об'єднати Україну і росію:

Будемо сподіватися, що Усик стане президентом. Він же раніше не раз говорив, що ми один народ - слов'яни. Може, налагодяться відносини між росією та Україною. Хотілося б у це вірити. Подивимося. Думаю, багато українців, напевно, його підтримають у цьому починанні.

Зазначимо, що поки на болотах серйозно обговорюють президентство Усика, Олександр готується до поєдинку з Дюбуа. Поєдинок відбудеться 26 серпня в Польщі. На ISPORT доступний прогноз на титульний бій.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK