Берінчик - Їгіт: огляд бою та результат поєдинку

Український боксер здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.
2023 г., 26 серпня, 23:43
Денис Берінчик / K2 Promotions Ukraine
Денис Берінчик / K2 Promotions Ukraine

У суботу, 26 серпня, на арені Tarczyński Arena у Вроцлаві (Польща) відбувається вечір боксу від промоутерської компанії К2 Promotions.

У рамках шоу свій поєдинок провели чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (17-0, 9 KO) та Ентоні Їгіт (26-3-1, 10 KO).

На початку поєдинку Берінчик намагався діяти активніше, але й Їгіт успішно оборонявся та агресивно відповідав контратаками на випади українця.

У першій половині бою суперники активно обмінювалися ударами. Український боксер пресингував свого опонента, той непогано працював на ногах, а у п'ятому раунді отримав розсічення над лівим оком.

Читайте також: Британець Шираз швидко декласував Митрофанова, завдавши йому першої поразки в кар'єрі

Після екватора поєдинку Берінчик виглядав свіжішим, а його суперник почав стомлюватися. Усе ж боксери продовжували влаштовувати яскраві розміни з перевагою українця.

У вирішальних раундах відчувалася втома Їгіта, удари Берінчика були дедалі відчутнішими, він активно йшов уперед, нарощуючи перевагу. У фінальному раунді опоненти влаштували рубку, але отримати з неї результат у вигляді дострокової перемоги не вдалося.

Суперники пройшли всю дистанцію 12-ранудового поєдинку, за підсумками якого Берінчик здобув перемогу одноголосним рішенням суддів із рахунком 117-111, 115-113 та 116-112.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн трансляція бою Олександр Усик - Даніель Дюбуа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Денис Берінчик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK