Усик - Дюбуа: огляд бою та результат поєдинку

Усик – Дюбуа: результат бою за участю українського боксера.
2023 г., 27 серпня, 01:19
Усик - Дюбуа / Getty Images
Усик - Дюбуа / Getty Images

У суботу, 26 серпня, на арені Tarczyński Arena у Вроцлаві (Польща) відбувся вечір боксу від промоутерської компанії К2 Promotions.

Головною подією шоу став бій володаря титулів WBA-Super, WBO, IBF, IBO Олександра Усика та регулярного чемпіона світу за версією WBA Даніеля Дюбуа, у якому перемогу здобув український боксер.

Почали боксери дуже спокійно. Дюбуа, здається, боявся йти відразу в атаку, а тому вирішив вичікувати. Другий раунд мало чим відрізнявся, хоча боксери вже обмінялися парочкою ударів.

У четвертому раунді Дюбуа був дуже активний і, можливо, так видихнувся, що пробив у п'ятому нижче за пояс Олександру. Пауза затяглася хвилин на п'ять, але Усик зумів піднятися і в кінці раунду кілька разів непогано потрапити, здалося, що британець трішки поплив.

Усик - Дюбуа
Усик - Дюбуа

Тим не менш, у шостому раунді Даніель зумів вистояти, а сьомий і зовсім почав дуже непогано, завдаючи ударів по українцю. Але Сашкові це не дуже сподобалося і він відповів великою кількістю "пострілів" по супернику.

У восьмому раунді Усик знову проводив круту кінцівку, а за секунду до гонгу і зовсім Дюбуа сів на коліно! Рефері почав відлік, але британець підвівся.

А вже в наступному раунді Даніель знову потрапив до нокдауну, з якого суддя йому вже не дав вийти. Перемога Олександра Усіка нокаутом!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK