Промоутер Джошуа зробив сміливий прогноз на можливі бої з Вайлдером і Ф'юрі

Представник британського боксера беззастережно вірить у свого підопічного.
2023 г., 12 вересня, 10:02
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images
Ентоні Джошуа й Едді Гірн / Getty Images

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, поділився думками про потенційні бої проти Деонтея Вайлдера та володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

За його словами, він абсолютно впевнений в успіху свого підопічного і вірить, що той здатний здобути дострокові перемоги.

"Я ніколи не ставив часові рамки для його кар'єри, але якось Джошуа сказав мені, що не залишиться в боксі ще на три-п'ять років. Тому, можливо, він поб'ється в грудні, а потім влаштує парочку блокбастерів наступного року. А далі хто його знає. Я не думаю, що у нього є кар'єрні часові рамки, але він хоче битися з Вайлдером і Ф'юрі".

Читайте також: Промоутер Джошуа назвав потенційних суперників у разі зриву бою з Вайлдером

"Я думаю, якщо Джошуа не поб'ється з Вайлдером і Ф'юрі, то він не буде задоволений списком своїх суперників. Якщо він зустрінеться з ними, то він відбоксує абсолютно з усіма у дивізіоні.

Я фанат Ентоні Джошуа номер один. Можете вважати, що я помиляюся, але Ей Джей нокаутує Деонтея Вайлдера, а потім нокаутує Тайсона Ф'юрі. Він стане абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі, а потім ми підемо в захід сонця. Як я вже сказав, вважайте, що я помиляюся, як хочете, мені байдуже, як ви мене називаєте. Я це бачу. Давайте зробимо це можливим", - наводить слова Гірна Boxing Scene.

Раніше промоутер Джошуа заявив, що умови бою з Вайлдером узгоджені.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK