Гвоздик швидко розібрався з бразильським суперником

Український боксер здобув перемогу технічним нокаутом у другому раунді.
2023 г., 1 жовтня, 07:28
Гвоздик здобув дострокову перемогу / Getty Images
Гвоздик здобув дострокову перемогу / Getty Images

Колишній чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик (20-1, 16 KO) здобув дострокову перемогу над бразильським суперником Ісааком Родрігесом (28-5, 22 KO).

Бій відбувся у ніч проти неділі, 1 жовтня, у Лас-Вегасі, США в андеркарді вечора боксу, який очолив поєдинок Сауль Альварес - Джермелл Чарло.

Читайте також: Гвоздик розповів, чим Канело здивував його на спарингах

Гвоздик від початку поєдинку захопив ініціативу, але не одразу став нагнітати події, більше пристрілюючись до суперника. Наприкінці першої трихвилинки йому вдалося притиснути Родрігеса до канатів, але добивати бразильця він не став.

Проте розв'язка бою настала вже у другому раунді. Український боксер після здвоєного джеба додав справа, і його бразильський опонент опинився на настилі рингу. Родрігес зміг підвестися до кінця відліку рефері, але той вирішив зупинити бій.

Таким чином, Гвоздик здобув перемогу технічним нокаутом.

Нагадаємо, що Гвоздик після трирічної перерви повернувся в рингу і в лютому 2023 року переміг одноголосним рішенням суддів Жозуе Обандо, а в травні здолав технічним нокаутом Річарда Болотнікса. Перемога над Родрігесом стала для українського боксера 20-ю на професіональному ринзі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олександр Гвоздик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK