Альварес впевнено здолав Чарло, захистивши статус абсолютного чемпіона

Джермелл побував у нокдауні, а Канело здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.
2023 г., 1 жовтня, 08:35
Альварес переміг Чарло / Getty Images
Альварес переміг Чарло / Getty Images

Мексиканець Сауль Альварес (60-2-2, 39 KO) впевнено перебоксував американця Джермелла Чарло (35-2-1, 19 KO) у поєдинку двох абсолютних чемпіонів світу.

Бій відбувся в ніч проти неділі, 1 жовтня, на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада, США та очолив боксерське шоу від промоутерської компанії PBC.

На кону цього поєдинку стояв титул беззаперечного чемпіона у другому середньому дивізіоні, яким володіє Канело, а його суперник для цієї сутички піднявся на дві вагові категорії.

Після невеликої розкачки Альварес зайняв центр рингу і почав нарощувати перевагу та тіснити суперника до канатів. Фаворит поєдинку успішно пробивав по корпусу і в голову, а Чарло особливо не вдавалося стримувати потужний натиск опонента і більше доводилося працювати на ногах або шукати клінч.

Джерело: Getty Images

У четвертій-п'ятій трихвилинках американський боксер спробував діяти активніше, але у сьомому раунді опинився у нокдауні. Альварес пробив справа, додав аперкот, після чого Чарло довелося взяти коліно.

До кінця протистояння мексиканський боксер намагався закінчити його достроково, шукаючи потрібний удар, але все ж таки його супернику вдалося цього уникнути.

Джерело: Getty Images

У підсумку Альварес переміг Чарло одноголосним рішенням суддів із рахунком 118-109, 118-109, 119-108.

Нагадаємо, що в андеркарді цього бою українець Олександр Гвоздик здобув дострокову перемогу над бразильцем Ісааком Родрігесом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK