Менеджер Чжилея оцінив імовірність проведення бою з Руїсом

Представник китайського суперважковаговика висловився про потенційних суперників.
2023 г., 12 жовтня, 11:46
Енді Руїс / Getty Images
Енді Руїс / Getty Images

Менеджер володаря тимчасового пояса WBO у надважкій вазі Чжана Чжилея Террі Лейн поділився думками про можливість проведення бою проти колишнього чемпіона Енді Руїса.

За словами представника китайського боксера, він не вважає цей поєдинок реалістичним і навряд чи американець стане наступним суперником його клієнта.

Читайте також: Менеджер Чжилея назвав потенційних суперників на найближчий бій

"Батько Енді Руїса виконує чудову роботу: наразі своїми переговорами він практично відправив його в небуття. Йому потрібно повернутися в реальність. Йому необхідно включити логіку. Знаєте, він з усіма поводиться нерозважливо, у нього також є проблеми поза рингом. Жоден транслятор не хоче мати з цим справу. Тож насправді йому потрібно поводитися скромніше. Я б сказав, що цей бій, напевно, нереалістичний.

Мені подобається Енді, і ми побачимо, як усе складеться, але я не бачу цей бій наступним для нас. Я скоріше віддаю перевагу Джозефу Паркеру чи Луїсу Ортісу. Ентоні Джошуа - наш пріоритет, Деонтей Вайлдер - другий номер, але ці хлопці намагаються побитися один із одним. Тож ми намагаємося знайти своє місце, але ми перебуваємо в обоймі", - наводить слова Лейна Boxing Scene.

Раніше повідомлялося, що на поєдинку з Чжаном Чжилеєм наполягає Дерек Чісора.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Енді Руїс Чжан Чжилей

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK