Промоутер Джошуа відреагував на звинувачення Вайлдера в небажанні організувати бій

Едді Гірн відповів на заяви американського боксера.
2023 г., 8 грудня, 15:32
Едді Гірн / Getty Images
Едді Гірн / Getty Images

Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн прокоментував звинувачення з боку Деонтея Вайлдера в небажанні влаштувати їхній поєдинок.

Американський боксер раніше припустив, що представник британця не хоче наражати на ризик свого підопічного, оскільки той єдиний боєць, хто приносить гроші його компанії.

Читайте також: "Не впевнений у своєму продукті": Вайлдер розповів, хто перешкоджає його бою з Джошуа

"Ми заробляємо гроші щотижня, тож це не зовсім правда. До речі, ми не заробляємо на маленьких боях Ентоні Джошуа. Ви повинні помізкувати й зрозуміти, що ми заробляємо, коли наші бійці отримують великі гроші.

Знаєте, що буде, коли Ентоні Джошуа поб'ється з Деонтеєм Вайлдером? Ми заробимо багато грошей. І я ставлю на те, що Джошуа поб'є Вайлдера будь-якого дня тижня. Але це буде важкий бій.

Не скажу, що єдина, але головна причина організації вечора боксу в Саудівській Аравії полягає в тому, що ми всі можемо попрацювати разом і влаштувати, на мою думку, найбільший поєдинок у боксі, яким, як я вважаю, є бій Джошуа - Вайлдер. Це буде неактуальним, якщо вони програють 23 грудня. Наразі Вайлдер напевно знає про обговорення і бажання всіх влаштувати його бій з Джошуа. Він усе побачить свого часу", - сказав Гірн у коментарі Boxing Social.

Раніше було названо умову, за якої відбудеться бій Джошуа - Вайлдер.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK