"Він убивця": Тренер Вайлдера закликав рефері поберегти здоров'я Паркера в їхньому бою

Наставник "Бронзового бомбардувальника" побоюється за суперника свого підопічного.
2023 г., 13 грудня, 14:58
Деонтей Вайлдер / Getty Images
Деонтей Вайлдер / Getty Images

Малік Скотт, тренер ексволодаря титулу в суперважкому дивізіоні Деонтея Вайлдера, поділився думками щодо майбутнього бою проти ще одного колишнього чемпіона Джозефа Паркера.

Наставник американського боксера абсолютно впевнений у потужності свого підопічного, через що закликав рефері поєдинку уважно стежити за суперником і правильно реагувати на те, що відбувається в ринзі.

Читайте також: Найкращий вечір боксу в історії: Джошуа, Вайлдер та інші, що нас чекає 23 грудня

"Я прошу рефері переконатися в тому, що він уважно спостерігатиме за Джозефом Паркером. До речі, це стосується всіх опонентів Деонтея Вайлдера, але особливо таких хлопців, як Джозеф Паркер, який зараз перебуває в другій половині своєї кар'єри. Молодий хлопець може пропустити удар і нічого не станеться, адже попереду ціла кар'єра, але рефері варто бути уважнішими до тих, хто старший, хто вже нахапався ударів і пройшов через важкі бої. Не дозволяйте таким хлопцям перебувати в ринзі довше, ніж потрібно, бо Деонтей - убивця.

Після бою, наступного дня, Деонтей обов'язково поцікавиться самопочуттям свого опонента, але під час поєдинку "Бронзовий бомбардувальник" намагатиметься відправити суперника до іншого виміру. Молюся, щоб рефері уважно спостерігав за Джозефом Паркером та будь-яким іншим хлопцем, який битиметься з Деонтеєм. Якщо хтось спробує вийти і завдати лакі-панчу, то ми змусимо вас за це трагічно поплатитися в найжахливішій манері. Якщо вас б'є Деонтей - це все одно, що потрапити під вантажівку. Взагалі, хлопці, які вважають, що можуть пресингувати Деонтея, лише полегшують йому роботу", - наводить слова Скотта Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Вайлдера з Паркером відбудеться 23 грудня у рамках великого вечора боксу в Саудівській Аравії.

Раніше Вайлдер зробив прогноз на свій бій із Паркером.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK