"Декілька великих боїв": Промоутер поділився планами Дюбуа на наступний рік

Британський боксер успішно повернувся після поразки від Олександра Усика.
2023 г., 27 грудня, 07:51
Даніель Дюбуа / Getty Images
Даніель Дюбуа / Getty Images

Френк Воррен, промоутер британського суперважковаговика Даніеля Дюбуа, прокоментував його дострокову перемогу над американцем Джарреллом Міллером і поділився планами свого клієнта на наступний рік.

Представник боксера вважає, що той реабілітувався після поразки від Олександра Усика і тепер розраховує знову отримати великі поєдинки.

Читайте також: Отримає реванш: Джойс зробив несподівану пропозицію Дюбуа і Паркеру

"Він знову у великій грі. Тепер ми очікуємо кілька великих боїв наступного року. У нього може бути гарна перерва на Різдво, тому що пам'ятайте, що він провів один за одним тренувальні збори до важливих боїв. Очевидно, попередній з них був за титул чемпіона світу, а цей став своєрідною спокутою, йому довелося дуже багато працювати.

Це був справді важкий бій проти конкурентоспроможного хлопця, який також дуже розумний і вміє влучати. Я маю на увазі, що Міллер скинув на нього кілька бомб, якими зазвичай вбиває суперників. Даніель вистояв - в кінці він, очевидно, впорався і зробив те, що мав зробити.

Як на мене, він довів неправоту всіх, хто сумнівається. Він зробив те, що мав зробити, бо йому довелося доводити. Йому довелося глибоко копати проти хлопця, про якого переважно думали, що він має бути побитий. Тож знімаю капелюх, він зробив свою справу", - цитує Воррена Boxing Scene.

Раніше повідомлялося, що Дюбуа встановив особистий рекорд точних ударів у бою з Міллером.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK