Чжилей жорстко нокаутував Вайлдера

Китайський боксер ефектно зупинив колись іменитого ексчемпіона у п'ятому раунді.
2 червня, 07:35
Чжилей зупинив Вайлдера / Getty Images
Чжилей зупинив Вайлдера / Getty Images

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі американець Деонтей Вайлдер (43-4-1, 42 КО) зазнав дострокової поразки в бою з китайцем Чжаном Чжилеєм (27-2-1, 22 КО).

Поєдинок відбувся в ніч проти неділі, 2 червня, на Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді, очоливши турнір "5 на 5" від промоутерських компаній Queensberry Promotions та Matchroom Boxing.

Джерело: Getty Images

Чжилей від початку протистояння зайняв центр рингу, змушуючи Вайлдера притискатися до канатів, а на початку другого раунду доніс серію небезпечних ударів.

Читайте також: Дюбуа розбив Хрговіч і отримав звання тимчасового чемпіона світу

У п'ятій трихвилинці американському боксеру, який, схоже, розраховував на один удар, вдалося влучити, але після цього настала розв'язка поєдинку не на його користь. Китайський боксер приголомшив опонента ударом справа, у американця підкосилися ноги і він розвернувся спиною до суперника, після чого Чжилей додав ще один удар. Вайлдер опинився у важкому нокдауні, підвівся, проте рефері зупинив бій.

Джерело: Getty Images

Таким чином, Чжилей переміг Вайлдера технічним нокаутом у п'ятому раунді.

Цією перемогою китайський боксер закрив поразку від Джозефа Паркера в попередньому бою, а американець зазнав другої поспіль невдачі після того, як поступився тому ж Паркеру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK