"Не маю аргументів проти того, що Усик переміг": Тренер Ф'юрі проаналізував перший бій

Наставник британського боксера розповів, чому його підопічний зазнав невдачі.
Вчора, 15:58
Усик переміг Ф'юрі / Getty Images
Усик переміг Ф'юрі / Getty Images

Енді Лі, тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, згадав його перший бій проти володаря титулів WBC, WBA та WBO Олександра Усика.

Наставник британського боксера розповів про причини поразки свого підопічного та висловив упевненість, що до реваншу з українцем він буде у кращих кондиціях.

Читайте також: "Розмір має значення": Менеджер Ф’юрі пояснив, чому той має перемогти Усика

"Я бачив той поєдинок так, що Тайсон добирався до дев'ятого раунду, потім він прийняв цей удар, виявив неймовірну мужність і відвагу, щоб пройти через це, а потім майже виграв останній раунд чи два, тому було близько. Я думав, що могла бути нічия, але я не маю аргументів проти того, що Усик переміг.

Бої виграють та програють на рингу, але їх також виграють та програють під час тренувань та підготовки. Ми змінили наш тренувальний процес через розсічення, коли Тайсон не міг проводити спаринги. Це забирає форму, гостроту, здатність концентруватися та готовність витримувати атаки. Коли Тайсон діяв успішно, йому доводилося відступати, щоб відпочити і відновити свою енергію, і це спонукало Усика йти вперед.

Як Ф’юрі виграє реванш? Він буде у найкращих кондиціях, він стане більш підготовленим, він буде гострішим і зможе витримувати свої атаки. Тайсон може значно покращитися після першого бою", - сказав Лі в коментарі talkSPORT Boxing.

Реванш Усик - Ф'юрі відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше промоутер Усика відповів на погрози Ф'юрі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK