Легенди Манчестер Юнайтед у витончених вбраннях долучилися до культури свого екс-одноклубника

Манкуніанці відвідали Джі Сун Пака і взяли участь у благодійному матчі.
Вчора, 23:30
Бербатов, Пак, ван дер Сар, Відич та Фердінанд / Манчестер Юнайтед
Бербатов, Пак, ван дер Сар, Відич та Фердінанд / Манчестер Юнайтед

Південнокорейські фанати отримали подарунок у вигляді незвичайного благодійного матчу, в якому взяли участь легенди світового футболу. Гравці атаки були в одній команді, а гравці оборони - в іншій.

За команду захисників, яка називалася ФК Щит, зіграли Ріо Фердінанд, Карлес Пуйоль, Неманья Відич, Андреа Пірло, Хав'єр Маскерано, Кларенс Зеєдорф, Леонардо Бонуччі, Едвін ван дер Сар, Рікардо Карвалью, Йон Арне Різе, Аділсон і Яя Туре.

У протилежній команді, ФК Спис, були Кака, Андрій Шевченко, Дідьє Дрогба, Еден Азар, Дімітар Бербатов, Карлос Тевес, Луїш Фігу, Майкл Овен, Маруан Феллаїні, Алессандро Дель П'єро, Дієго Форлан і Рівалдо, а в ролі граючого тренера виступив Тьєррі Анрі.

Таким чином одна команда могла похвалитися захисниками в атаці, а інша - нападниками в захисті. Цікаво, що перемогу в матчі виборола команда Щит із рахунком 4:1.

А легенди Манчестер Юнайтед крім футболу вирішили повністю відчути на собі культуру Південної Кореї.

Відич, Фердінанд, ван дер Сар і Бербатов у компанії Джі Сун Пака, який також грав у цьому матчі, вбралися в традиційний південнокорейський одяг і пройшлися вулицями Сеула.

Фердінанд вирішив пожартувати на цю тему, підписавши фотографію: "Коли Джі повів по магазинах у Сеулі. P.S. Евра, ми і тобі один такий взяли".

Нагадаємо, що перед цим благодійним поєдинком у Південній Кореї президент УАФ Андрій Шевченко зустрівся зі своїм колишнім одноклубником.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK