Жезуш: Ми зіграли добре, у Динамо не було жодної серйозної атаки

Тренер Фенербахче оцінив нічийний результат матчу з київською командою.
2022 г., 21 липня, 11:41
Жорже Жезуш / fenerbahce.org
Жорже Жезуш / fenerbahce.org

Головний тренер Фенербахче Жорже Жезуш поділився думками щодо нічиї з Динамо в першому поєдинку другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Напередодні київська та стамбульська команда розійшлися миром 0:0. Матч-відповідь відбудеться 27 липня.

"Я вже казав перед матчем, що нам дістався непростий суперник. Більшість футболістів Динамо грають у збірній України. У цьому турнірі вони досвідченіші за Фенербахче.

Але ми зіграли добре. В оборонному плані ми дуже добре організовані. У нашого суперника не було жодної серйозної атаки. Чого нам не вистачало, то це якості в атаці.

Підтримка наших уболівальників у другому матчі буде дуже важливою перевагою. А атмосфера, яку вони створять, чинитиме психологічний тиск на суперника. Протистояння ще не завершене, бо ми їдемо додому з нічиєю. Це двоетапне протистояння. Перша гра закінчилася, ми хочемо пройти в наступний раунд у матчі-відповіді.

Зараз немає потреби говорити про трансфери. 27 липня ми маємо ще одну гру проти Динамо. У наших гравців достатньо якості та можливостей для виходу до наступного раунду", - наводить слова Жезуша офіційний сайт Фенербахче.

Нагадаємо, що на ISPORT доступний відеоогляд матчу кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо - Фенербахче (0:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK