Фенербахче - Динамо: прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в матчі-відповіді другого раунду відбору Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 27 липня, 12:46
Фенербахче - Динамо: прогноз на матч / Getty Images
Фенербахче - Динамо: прогноз на матч / Getty Images

У середу, 27 липня, київське Динамо зустрінеться на виїзді з Фенербахче у матчі-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Поєдинок відбудеться на стадіоні Шюкрю Сараджоглу в Стамбулі (Туреччина). Стартовий свисток у грі пролунає о 20:00 за київським часом.

Перша зустріч київської та стамбульської команд, яка відбулася 20 липня у польському місті Лодзь, завершилася внічию 0:0.

Читайте також: Історія протистояння Динамо - Фенербахче: лігочемпіонівські розбірки "нульових" і товариська зустріч

На думку експертів, у матчі-відповіді між Фенербахче та Динамо очевидним фаворитом є турецький клуб.

Прогноз на матч Фенербахче - Динамо

На перемогу стамбульської команди в основний час поєдинку можна поставити з коефіцієнтом 1,87, тоді як тріумф київського клубу оцінили в 4,20.

На нічию в поєдинку приймають ставки з коефіцієнтом 3,55.

Перемога Фенербахче у додатковий час оцінюється у 9,30, а Динамо - 14,00. У серії пенальті шанси у команд рівні - 11,00.

Також вище оцінюються шанси стамбульців на вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. На загальний успіх Фенербахче у протистоянні можна поставити з коефіцієнтом 1,44, а Динамо - 2,80.

Переможець цього протистояння вийде до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де зустрінеться з австрійським Штурмом, а переможений відправиться до третього відбіркового раунду Ліги Європи, де зіграє з чеським Словацко.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу-відповіді Фенербахче - Динамо, яка розпочнеться 27 липня о 20:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK