Інтер здобув мінімальну перемогу над Барселоною в Лізі чемпіонів

Міланська команда здолала каталонців завдяки результативній дії Чалханоглу.
2022 г., 4 жовтня, 23:59
Чалханоглу здобув для Інтера перемогу над Барселоною / Getty Images
Чалханоглу здобув для Інтера перемогу над Барселоною / Getty Images

У вівторок, 4 жовтня, міланський Інтер у рамках третього туру групового раунду Ліги чемпіонів приймав на своєму полі Барселону.

Команда Сімоне Індзагі в центральному поєдинку ігрового дня зуміла впоратися з опонентом, обігравши каталонців з рахунком 1:0, і вирвалася вперед у боротьбі за друге місце у квартеті.

Єдиний і переможний гол у зустрічі у компенсований до першого тайму час на свій рахунок записав Хакан Чалханоглу. Півзахисник "нерадзуррі" після скидки від Федеріко Дімарко точно пробив із центральної зони перед штрафним у лівий нижній кут воріт.

У другій половині зустрічі Барселона володіла ініціативою, а господарі поля не завдали жодного удару по воротах суперника, проте зуміли втримати переможний результат. У середині тайму каталонцям вдалося забити, але гол було скасовано через гру рукою Ансу Фаті.

Інтер - Барселона 1:0 Відео голу і огляд матчу Ліги чемпіонів

Після цієї перемоги Інтер із шістьма очками вийшов на друге місце у групі С Ліги чемпіонів. Барселона з трьома балами посідає третій рядок. Лідирує у квартеті Баварія, маючи у своєму активі дев'ять пунктів, а Вікторія Пльзень йде без набраних очок.

Інтер обіграв Барселону
Інтер обіграв Барселону / Джерело: Getty Images

Інтер - Барселона 1:0

Гол: Чалханоглу, 45+2

Інтер: Онана, Шкріньяр, Де Фрай (Ачербі, 77), Бастоні, Дарміан (Гозенс, 77), Мхітарян, Барелла, Чалханоглу (Асллані, 85), Дімарко (Думфріс, 77), Лаутаро Мартінес, Корреа (Джеко, 57)

Барселона: Тер Штеген, Роберто, Гарсія, Крістенсен (Піке, 58), Алонсо (Бальде, 64), Бускетс, Гаві (Кессьє, 84), Педрі, Дембеле, Левандовскі, Рафінья (Фаті, 64)

Попередження: Барелла, 22, Чалханоглу, 70, Лаутаро Мартінес, 76, Бастоні, 90+5 - Бускетс, 60, Гаві, 76.

Нагадаємо, що в іншому матчі третього туру Ліги чемпіонів у групі С Баварія розгромила Вікторію Пльзень з рахунком 5:0.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK