Баварія - ПСЖ: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна онлайн-трансляція поєдинку між Баварією та ПСЖ у Лізі чемпіонів.
2023 г., 8 березня, 19:30
ПСЖ - Баварія / Getty Images
ПСЖ - Баварія / Getty Images

У середу, 8 березня, продовжиться головний клубний турнір Європи - Ліга чемпіонів. У рамках 1/8 фіналу турніру Баварія (Німеччина) на своєму полі прийме ПСЖ (Франція).

У першій зустрічі команди показали яскраве протистояння, а перемогу здобув мюнхенський колектив.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Баварія - ПСЖ

Трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Баварією і ПСЖ буде доступна в цій новині 8 березня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн трансляція відбуватиметься на платформі MEGOGO.

Груповий етап Баварія завершила з феноменальним результатом - шість ігор і шість перемог. У суперниках у німецького гранда були Інтер, Барселона та Вікторія Плезнь. Примітно, що за всі ігри колектив пропустив лише два голи, а забив - 18.

Французький клуб на груповій стадії зустрічався з Бенфікою, Ювентусом і Маккабі Хайфою. До останнього туру парижани йшли на першому місці, але в підсумку поступилися португальцям першим рядком за кількістю голів. У підсумку ж за шість ігор ПСЖ набрав 14 очок.

У своїй історії команди зустрічалися 13 разів. У всіх цих іграх був переможець: 7 разів вигравала Баварія, а шість перемог здобув ПСЖ. У першій зустрічі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Баварія обіграла ПСЖ завдяки голу Комана.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK