ПСЖ - Баварія: онлайн-трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Європейські гранди зустрінуться у плей-офф Ліги чемпіонів. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 14 лютого, 21:50
ПСЖ - Баварія / Getty Images
ПСЖ - Баварія / Getty Images

У вівторок, 14 лютого, повертається єврокубковий турнір - Ліга чемпіонів. У рамках 1/8 фіналу змагання зіграють чемпіони своїх країн – ПСЖ та Баварія.

Паризький та мюнхенський клуби відомі своєю манерою гри, а топовий рівень футболу забезпечений, що привертає увагу вболівальників.

Матч відбудеться на стадіоні Стад де Франс (Париж). Початок зустрічі – 22:00 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - Баварія

Онлайн-трансляція буде доступна 14 лютого, 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 14 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показано на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Паризький клуб вийшов у плей-офф із другого місця, набравши 14 очок. За підсумками групової стадії їм вдалося обійти Ювентус та Маккабі Хайфу, але Бенфіка зайняла перший рядок.

Баварія пробилася до наступного раунду Ліги чемпіонів з першого місця, набравши максимальну кількість очок - 18. Вони успішно завершили груповий етап, здобувши перемоги над Барселоною, Інтером та Вікторією Плезнь.

У своїй історії ПСЖ та Баварія зустрічалися 12 разів. Команди мають по шість перемог, що говорить про те, що ніколи не грали внічию. Останнє протистояння грандів відбулося у 2021 році в рамках Ліги чемпіонів. Тоді в 1/4 фіналу ПСЖ вибив Баварію за сумою двох зустрічей (3:3) за рахунок виїзних голів (тоді виїзні голи ще рахувались – прим.).

Зазначимо, що на ISPORT.ua доступний прогноз на поєдинок Ліги чемпіонів між ПСЖ та Баварією.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK