Айнтрахт – Наполі: прогноз на матч 21.02.2023 Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться у поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 21 лютого, 12:40
Айнтрахт Франкфурт / Getty Images
Айнтрахт Франкфурт / Getty Images

У вівторок, 21 лютого, у Франкфурті відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2022/23 між німецьким Айнтрахтом та італійським Наполі.

Команди підходять до цього протистояння в різних станах: неаполітанці лідирують у Серії А з 15-очковим відривом від другого місця, а "орли" посідають шосте місце Бундесліги, відстаючи від лідируючої Баварії на 8 балів.

Матч пройде у Франкфурті на Дойче Банк Парку. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Коефіцієнти та ставки на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Айнтрахт - Наполі

Незважаючи на статус переможця Ліги Європи, Айнтрахт не вважається фаворитом двоматчевої дуелі з Наполі. Згідно з оцінками експертів та аналітиків, команда Лучано Спаллетті має значно більше шансів на перемогу як в окремому матчі, так і у протистоянні.

Прогноз букмекерів на матч Айнтрахт - Наполі:

  • перемога Айнтрахту - 3,4
  • нічия - 3,5
  • перемога Наполі - 2,18

На думку букмекерів, у першій зустрічі цих двох команд висока ймовірність того, що буде забито більше двох голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Тотал більше 2,5" з коефіцієнтом 1,76.

При цьому, судячи з коефіцієнтів, можна розраховувати на те, що обидва колективи завдадуть хоча б одного результативного удару по воротах один одного. Під кінець "Обидві команди заб'ють - так" приймаються ставки з коефіцієнтом 1,62.

Статистика протистояння Айнтрахта та Наполі

Незважаючи на свою багаторічну історію (Айнтрахт був заснований у 1899 році, а Наполі - у 1926 році), команди одночасно ділили одне поле лише двічі.

Це сталося 1994 року в рамках 1/8 фіналу кубка УЄФА і обидва рази переможцями матчу ставали футболісти німецького колективу, причому з однаковим рахунком 1:0.

Айнтрахт - Наполі
2 Перемоги 0
2 Голи 0

Перша зустріч Айнтрахта і Наполі відбулася 22 листопада 1994 року, матч у відповідь пройшов 6 грудня того ж року. За рахунок двох мінімальних перемог "орли" пробилися до чвертьфіналу єврокубка.

Читайте також: Наполі - Айнтрахт: онлайн-трансляція матчу 15.03.2023 Ліги чемпіонів

Однак цього разу все може скластися не на користь команди з Франкфурта. Команда Олівера Гласнера повернулася після перерви на ЧС-2022, здобувши перемогу над Шальке (3:0). Потім були дві нічиї з Фрайбургом (1:1) і Баварією (1:1).

Розгромивши Герту (3:0) у рамках чемпіонату Німеччини та вибивши Дармштадт (4:2) з кубка, Айнтрахт в останньому турі був знищений Кельном (0:3), що йде в нижній частині таблиці. Останню перевірку перед Наполі німці пройдуть 18 лютого, коли зіграють із Вердером.

Лучано Спаллетті та його підопічні у свою чергу чудово почуваються в чемпіонаті Італії. Мінімально програвши Інтеру (0:1), "партенопеї" видали шестиматчеву переможну серію, яка була розділена вильотом із кубка Італії від Кремонезе у серії пенальті.

Під час вдалої серії Наполі зумів обіграти важких суперників (Ювентус 5:1 і Рома 2:1), що дозволило йому набрати феноменальний хід. 17 лютого неаполітанці зіграють проти Сассуоло.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK