Гравець Челсі віддав футболку "маленькому Мессі", який розплакався від щастя

Чемпіон світу потішив стрікера-початківця пам'ятним подарунком.
2023 г., 8 березня, 09:23
Енцо Фернандес / Getty Images
Енцо Фернандес / Getty Images

У вівторок, 7 березня, Челсі у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів приймав на своєму полі Боруссію Дортмунд і зумів завоювати путівку до чвертьфіналу турніру.

Після виїзної мінімальної поразки 0:1 у першій грі англійська команда в повторному поєдинку вдома зуміла досягти потрібного й достатнього для проходу далі результату, обігравши суперника з рахунком 2:0 завдяки голам Рахіма Стерлінга та Кая Гаверца з пенальті.

Читайте також: Футбол сьогодні: дербі Евертон - Ліверпуль, матчі Манчестер Юнайтед, ПСЖ, півфінал Кубка Італії

А одразу після переможного матчу героєм одного зворушливого епізоду став зимовий новачок лондонського клубу Енцо Фернандес.

Після фінального свистка на поле прорвався маленький стрікер-початківець і попрямував до аргентинського чемпіона світу. Кумедний хлопчина в цікавій футболці - формі Челсі з десятим номером та прізвищем "Мессі" на спині, щоправда з однією "с" - хотів просто попросити у Фернандеса його джерсі. Півзахисник без проблем погодився, не дав стюардам одразу ж вивести з поля маленького шанувальника та подарував йому свою ігрову футболку, через що той розплакався.

"Це був дуже приємний момент. Він прибіг, обійняв мене, попросив у мене футболку, і я дав її йому. Діти мають щось особливе, що зворушує моє серце", - сказав після матчу Фернандес.

Пізніше стало відомо, хто був той маленький уболівальник, якого ощасливив подарунком півзахисник Челсі.

Як повідомляє LIG Sport, у нього справді прізвище Месі, а звуть його Бренден, і він албанець. Він є великим фанатом Челсі та, зокрема, чемпіона світу у складі збірної Аргентини Енцо Фернандеса. Хлопчик має багато фото з гравцями лондонського клубу, а його мрією було одного разу опинитися на полі та отримати футболку.

ligsport.net
ligsport.net

ligsport.net
ligsport.net

Нагадаємо, на ISPORT доступно відео голів і огляд матчу Ліги чемпіонів Челсі - Боруссія Дортмунд (2:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK