Реал - Ліверпуль: онлайн-трансляція другого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в поєдинку плей-офф Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 15 березня, 21:50
Реал - Ліверпуль / Getty Images
Реал - Ліверпуль / Getty Images

У середу, 15 березня, іспанський Реал прийме англійський Ліверпуль у рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2022/23.

Перше протистояння команд подарувало масу голів і видовища. "Червоні" зуміли забити двічі "королівському клубу", але втратили всю перевагу. Реал зумів перевернути гру, вигравши поєдинок із рахунком 5:2.

Другий матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде зіграно в Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Реал - Ліверпуль

Онлайн-трансляція буде доступна 15 березня о 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 15 березня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безкоштовно і будь-хто охочий може приєднатися.

Крім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показано на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Ліверпуль пробився в плей-офф Ліги чемпіонів з другого місця групи А, де в стартовому турі був розгромлений Наполі з рахунком 1:4, але після двічі обіграв Аякс (2:1, 3:0) і Рейнджерс (2:0, 7:1), а також взяв реванш у неаполітанців (2:0).

Реал вийшов до 1/8 фіналу ЛЧ, вигравши групу F. У своєму квартеті мадридський клуб двічі розгромив Селтік (3:0, 5:1), обмінявся перемогами з Лейпцигом (2:0, 2:3), а також обіграв 2:1 і розійшовся миром 1:1 із Шахтарем.

Загалом у своїй історії Ліверпуль і Реал зустрічалися між собою десять разів, враховуючи останню зустріч. За статистикою у Реала шість перемог, одна нічия і три поразки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK