Реал - Челсі: текстова трансляція 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Мадридський та лондонський клуби зустрінуться в плей-офф Ліги чемпіонів. Стеж за подіями цього протистояння в текстовій трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 12 квітня, 09:10
Реал - Челсі: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Реал - Челсі: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У середу, 12 квітня, мадридський Реал у рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів-2022/2023 прийме на своєму полі Челсі, зустрівшись із лондонським клубом на цій стадії турніру другий рік поспіль.

Перший поєдинок двоматчевого протистояння іспанської та англійської команд буде зіграний у Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Текстова трансляція матчу Ліги чемпіонів Реал - Челсі

Онлайн-трансляція буде доступна 12 квітня о 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 12 квітня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Окрім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показаний на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Реал цього сезону вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця в групі, набравши 13 очок. У своєму квартеті мадридці обійшли РБ Лейпциг (2:0, 2:3), Шахтар (2:1, 1:1) і Селтік (3:0, 5:1). У 1/8 фіналу турніру "вершкові" двічі святкували успіх у протистоянні з Ліверпулем - 5:2 та 1:0.

Челсі також виграв свою групу Ліги чемпіонів із 13 балами в активі. Лондонський клуб випередив у квартеті Мілан (3:0, 2:0), Зальцбург (1:1, 2:1) і загребське Динамо (0:1, 2:1). На першій стадії плей-офф "сині" здолали дортмундську Боруссію, поступившись на виїзді 0:1, але відігравшись удома з рахунком 2:0.

У своїй історії Реал і Челсі провели між собою сім матчів. Наразі перевага на боці англійського клубу: чотири перемоги проти однієї поразки, ще два поєдинки завершилися нічиєю. Минулого сезону Реал і Челсі також зустрічалися в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, і "вершкові" після виїзної перемоги 3:1 ледь не дозволили лондонцям зробити камбек у Мадриді, але зуміли перевести гру в додатковий час, де досягли загального успіху - 2:3 д.ч.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK