"Відчував, що ми готові показати себе": Гвардіола оцінив вихід у фінал Ліги чемпіонів

Манчестер Сіті в півфіналі турніру розгромив мадридський Реал.
2023 г., 18 травня, 08:50
Хосеп Гвардіола / Getty Images
Хосеп Гвардіола / Getty Images

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився емоціями після розгромної перемоги над Реалом у півфіналі Ліги чемпіонів і виходу в фінал турніру.

Після нічиєї 1:1 у першому поєдинку "містяни" у матчі-відповіді впевнено розібралися з суперником, здолавши його з рахунком 4:0.

Читайте також: Манчестер Сіті знищив Реал у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

"Ми неймовірно комфортно почуваємося вдома, у рідних стінах. Ми зазнали болісної поразки від Реала минулого сезону. Люди багато кажуть, що моїм гравцям нібито не вистачає характеру. Але вже через рік ми показали, що у нас особлива команда.

Ми вийшли у фінал Ліги чемпіонів. Потрібно радіти. Усі були на висоті. Бернарду Сілва завжди добре проявляє себе у таких матчах на таких стадіях. Він один із найкращих гравців, яких я коли-небудь бачив.

Від першої хвилини було відчуття, що хлопці готові. У команді панував спокій, вони багато жартували, тож я не відчував ніякої напруги чи занепокоєння. Я відчував, що ми готові показати себе.

Фінал проти італійської команди - найкращий подарунок. Інтер конкурентоспроможний. Але ми маємо час, щоб морально підготуватися до цієї гри", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і найкращих моментів матчу Манчестер Сіті - Реал (4:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK