Луческу: Говорив із Гвардіолою перед фіналом Ліги чемпіонів - він розумний і знає, що робити

Румунський фахівець поділився своїми думками про фінальний поєдинок єврокубка.
2023 г., 14 червня, 16:04
Мірча Луческу та Пеп Гвардіола / Getty Images
Мірча Луческу та Пеп Гвардіола / Getty Images

Головний тренер Динамо Мірча Луческу, який нині відновлюється після операції, зізнався, що говорив із Пепом Гвардіолою перед нещодавнім фіналом Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті та Інтером (1:0).

Румунський фахівець відзначив здібності іспанця, а також висловив жаль, що "містяни" перемогли саме "нерадзуррі", яких він свого часу тренував.

"Я говорив з ним до матчу. Я також написав йому після гри", - цитує Луческу Tuttomercatoweb. "Він розумний, він знає, що повинен робити. Завжди. І щоразу, коли він перемагає, він може вибрати найкращих гравців, які хочуть перемагати. Адже ті, хто хочуть перемагати, йдуть до Пепа".

"Він одразу ж почав брати участь у шести турнірах на рік. Я ж перші два роки ніде не брав участі. І я можу запевнити вас, що бути тренером у східній Європі не так і просто. У будь-якому випадку, Пеп хороший, він забирається в голови гравців".

Джерело: Getty Images

"Справді, дуже шкода (що Сіті переміг Інтер). Я уважно стежив за Інтером і я не думав, що вони можуть так виступити. Якби Лукаку зі своїми фізичними даними вийшов раніше, результат міг би бути іншим".

"Сімоне Індзагі провів хорошу роботу. Те, як грала його команда, заслуговувало на вихід у фінал. І для італійського футболу було важливо вийти у фінали у всіх трьох турнірах. Так, всі вони завершилися погано, але це вже крок уперед. Італія має бути щаслива. Вони показали, що можуть грати і, можливо, перемагати у майбутньому".

Раніше екс-тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі висловив захоплення роботою Пепа Гвардіоли.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK