Порту - Шахтар : дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів 13.12.2023

Команди зустрінуться на груповому етапі Ліги чемпіонів. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 13 грудня, 21:55
Порту - Шахтар: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Порту - Шахтар: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У середу, 13 грудня, відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому Порту прийматиме Шахтар.

В очному поєдинку команди вирішуватимуть, хто разом із Барселоною вийде у плей-оф головного єврокубку, а хто вирушить підкорювати Лігу Європи.

До цієї зустрічі Порту та Шахтар підходять з однаковою кількістю набраних очок, але при цьому "дракони" мають перевагу за рахунок перемоги в матчі першого кола групового раунду - тоді команда Сержіу Консейсау перемогла з рахунком 3:1.

Матч між Порту та Шахтарем пройде на стадіоні Драгау у Порту. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 22:00 за київським часом.

Текстова онлайн-трансляція матчу Порту - Шахтар

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 13 грудня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Порту - Шахтар

В Україні матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів покаже відеосервіс MEGOGO. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1".

Нагадаємо, що за підсумками минулого туру, донецький Шахтар гарантував собі єврокубкову весну, обігравши Антверпен з рахунком 1:0. А в паралельній зустрічі Барселона перемогла Порту (2:1) та гарантувала собі місце у 1/8 фіналу турніру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK