Капітан Реала - про наближення фіналу Ліги чемпіонів: Все частіше по тілу бігають мурашки

Начо Фернандес в передчутті великого матчу.
27 травня, 17:59
Начо Фернандес / Getty Images
Начо Фернандес / Getty Images

В рамках фіналу Ліги Чемпіонів Реал зустрінеться з Борусією Дортмунд на Уемблі.

Іспанський захисник та капітан мадридців Начо Фернандес поділився думками про наближення поєдинку. За словами футболіста, вся команда з нетерпінням чекає поєдинку.

Читайте також: Прощання, боротьба за Золотий м'яч та питання справедливості: анонс фіналу Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд - Реал

"Я дуже радий вийти в черговий фінал та продовжити творити історію в клубі мого життя. Ми з нетерпінням чекаємо фіналу. Перемога в Лізі Чемпіонів — це найкраще, що може статися в клубі. Ми дуже щасливі і горді, у нас менталітет переможців; ми завжди думаємо позитивно та знаємо, якими складними є фінали. Це може бути великий день.

Протягом всього року в тебе в голові крутиться думка про те, що ти можеш виграти ще одну Лігу Чемпіонів, але це складно. Ти знаєш, що попереду 1/8 фіналу, 1/4... тобі протистоять дуже складні суперники. У міру наближення до фіналу, по тілу все частіше біжать мурашки.

Анчелотті — це тренер, який ідеально вписується в цінності цього клубу. Він ідеально підходить для того, щоб гравці були щасливі та спокійні. Ми продовжуємо перемагати, і для такого клубу, як Реал Мадрид, це щоденна вимога", цитує слова Начо офіційний сайт УЄФА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK