"Завдання ще не вирішене": Шовковський оцінив перемогу Динамо над Партизаном

Наставник киян виділив головні моменти поєдинку.
24 липня, 08:10
Олександр Шовковський / ФК Динамо Киев
Олександр Шовковський / ФК Динамо Киев

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський висловився про перемогу над Партизаном (6:2) у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Фахівець заявив, що команда повинна провести другий поєдинок, щоб вийти в наступний раунд.

"Вітаю всіх із перемогою, але відразу хочу наголосити, що завдання ще не вирішене. Є ще матч-відповідь, тому будемо продовжувати готуватися до нього в тому ж напрямку, що й до цієї гри. Будемо дивитися й розбирати перший матч, аналізувати власні помилки, без яких футболу не буває. Але найголовніше - це старання, яке було на полі, наші напрацювання, хлопці виконували установку на гру, і тепер маємо доволі непоганий результат перед матчем-відповіддю".

Читайте також: "Це шок": тренер Партизана оцінив розгромну поразку від Динамо

Фахівець похвалив підопічних за показану гру.

"Ця гра дала нам певну інформацію. Зокрема, про що ми домовлялися перед матчем, так, загалом, і сталося. Я нічого не буду говорити про ті тактичні настанови, які ми намагалися донести щодо суперника, адже в нас попереду ще матч-відповідь, але загалом хлопці виконали все, про що ми просили. Що найбільше сподобалося, що навіть подарувавши опонентам пенальті, мої підопічні не знітилися, продовжили дотримуватися плану на гру. Як би не складався матч, ми повинні бути до фінального свистка сконцентрованими".

Шовковський також висловився з приводу Тимчика, який не потрапив до заявки, та Олександра Караваєва, який був замінений у перерві (він припустився помилки, яка призвела до пенальті - прим.).

"На жаль, ще під час зборів Тимчик отримав травму і зараз відновлюється. Він із нами, тому чекаємо, коли Олександр зможе приступити до повноцінних тренувань. Поки що він працює індивідуально.

Караваєв? По-перше, ви ніколи не дізнаєтеся, що відбувається в нашій роздягальні. По-друге, я відчув, що треба зробити ці дві заміни".

Нагадаємо, на ISPORT доступно відео голів і огляд матчу Динамо - Партизан.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

Источник: ФК Динамо Киев

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK