Екс-гравець Динамо знайшов винного у поразці киян Зальцбургу у Лізі чемпіонів

Захисник Тарас Михалик поскаржився на майстерність Миколи Шапаренка.
29 серпня, 13:30
Микола Шапаренко / ФК Динамо Киев
Микола Шапаренко / ФК Динамо Киев

Київське Динамо поступилося австрійському Зальцбургу у кваліфікації до основного раунду Ліги чемпіонів. Кияни у номінально домашньому поєдинку пропустили два "сухих" голи, а на виїзду спромоглися зіграти унічию, що не дозволило їм пройти далі.

Читайте також: Шовковський оцінив виліт Динамо з кваліфікації Ліги чемпіонів

Колишній захисник Динамо Тарас Михалик підбив підсумки матчів, розкритикувавши Миколу Шапаренка:

"Мені сподобалося, як динамівці діяли в Зальцбурзі. Хоча, якщо відверто, врятуватися після домашніх – 0:2 у протистоянні з рівним за силою візаві, дуже важко. Але слід віддати належне підопічним Олександра Шовковського, які грали з максимальним викладенням, з чітким планом.

І якби реалізували в дебюті гольовий момент, то все могло закінчитися на їхню користь. На жаль, не склалося, ба більше, незабаром м'яч уже опинився в сітці воріт киян. Іронія долі. Тепер, щоб справа дійшла до овертайму, треба було забивати вже тричі. Гості тиснули щосили, але змогли тільки вирівняти становище. Були ще небезпечні моменти біля володінь господарів, проте Шапаренку не вистачило виконавської майстерності. Шкода", - цитує Михалика Sport.ua.

Нагадаємо, відтепер кияни виступатимуть в основному раунді Ліги Європи. У національній першості підопічні Олександра Шовковського проведуть матч п'ятого туру проти ЛНЗ.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Микола Шапаренко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK