Нойєр оцінив жеребкування Ліги чемпіонів для Баварії, виділивши матч проти Шахтаря

Німець буде радий зіграти проти "гірників" на рідному стадіоні.
30 серпня, 11:29
Мануель Нойєр / Getty Images
Мануель Нойєр / Getty Images

Голкіпер мюнхенської Баварії Мануель Нойєр оцінив жеребкування основної стадії Ліги чемпіонів для своєї команди, окремо виділивши матч проти донецького Шахтаря:

"Це будуть дуже захопливі матчі проти дуже хороших суперників. Але ми починаємо новий сезон у лізі, впевнені в тому, що автоматично пройдемо кваліфікацію. Ми хочемо показати, як виступаємо проти інших команд і як можемо перемагати, особливо в іграх проти команд із першого кошика.

Барселона і ПСЖ добре почали сезон. Ми знову побачимо Хансі Фліка і його тренерський штаб, з нетерпінням чекаємо цього, особливо на виїзді в Барселоні. Шахтар - це команда, яка багато років бере участь у Лізі чемпіонів. Гра пройде в Гельзенкірхені, через що стане для мене дуже особливою.

Бенфіка - дуже сильна команда, яка останніми роками неодноразово показувала, що здатна виходити в плей-оф. У нас також уже є досвід гри із загребським Динамо. Слован, безумовно, отримає імпульс від проходження кваліфікації. Що стосується Астон Вілли, то наші англійські хлопці будуть особливо раді можливості зіграти в Англії", - цитує голкіпера клубна прес-служба Баварії.

Нагадаємо. у новому форматі основного раунду на груповому етапі між собою змагатимуться вісім команд. Кожна зіграє з кожною по одному матчу, після чого буде раунд плей-оф.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK