Сидорчук оцінив перемогу Динамо над Партизаном: Всі ми в Україні розуміли підтекст цієї гри

Сергій Сидорчук оцінив успіхи цьогорічного Динамо.
10 вересня, 14:28
Сергій Сидорчук / Getty Images
Сергій Сидорчук / Getty Images

Колишній капітан київського Динамо Сергій Сидорчук, який нині виступає в Бельгії, пригадав перемогу "біло-синіх" над Партизаном у кваліфікації Ліги чемпіонів:

Читайте також: Сидорчук розповів, кого не вистачає національній збірній України

"Мені сподобалась гра проти Партизана. Я вважаю, що це, напевно, одна з найпомітніших перемог в єврокубках за останні шість-сім років. Всі ми в Україні розуміли підтекст цієї гри, і тому дуже важливо, що «Динамо» так переконливо виграло. Я думаю, що відсотків 80 населення України кайфануло від цього", - цитує Сидорчука портал ВЗБІРНА.

Також півзахисник порівняв нинішнє Динамо з "біло-синіми" часів Мірчі Луческу, коли легендарному наставнику вдалося завоювати чемпіонство:

"Я не хочу робити висновків, висновки робляться після якогось проміжку часу. Те, що зараз Динамо більш збалансоване, це так. Те, що «Динамо» стало більш впевненою командою в собі, це також так. Але треба дивитися, коли закінчиться чемпіонат, і дай боже, щоб вони повісили медалі і нарешті у них над буквою «Д» з'явилася третя зірочка. Тоді, можна буде зробити якісь порівняння. Зараз, я не хочу цього робити", - додав Сергій.

Нагадаємо, нині Динамо виграло чотири гри на старті нового сезону УПЛ, але не змогло кваліфікуватися до основного етапу Ліги чемпіонів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сергій Сидорчук

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK