Україна не змогла здолати Шотландію і закінчила Лігу націй на другому місці

Завершився останній матч України групи в Лізі націй.
2022 г., 27 вересня, 23:37
Україна - Шотландія / Getty Images
Україна - Шотландія / Getty Images

 

В головному матчі всього розіграшу Ліги націй для збірної України команді Петракова потрібна була тільки перемога, щоб здобути право виступати в Дивізіоні А наступного року. 

Розпочали матч українці досить цікаво і вже на перших хвилинах мали найкращий момент всієї зустрічі - Андрій Ярмоленко не зміг влучити в пусті ворота зльоту після прекрасного навісу Мудрика.

Після цього хлопці ніби знітилися, почали нервувати, заробили три необов'язкові жовті картки за короткий проміжок часу і тільки під кінець першого тайму трішки "прокинулись" і почали створювати моменти. При цьому, біля воріт Луніна також не було дуже спокійно. В одному з моментів арбітр взагалі призначив пенальті, але після перегляду повтору змінив своє рішення.

 В другому таймі також вдавалося небезпечно йти в напад і навіть пробивати, але підводила або точність, або вміння ветерана голкіпера Гордона, або ж офсайди. Артем Довбик в цій зустрічі потрапи в положення поза грою стільки разі, що вистачить на половину сезону.

Трішки незрозумілою була реакція на такі дії гравців головного тренера - Олександр Петраков пізно почав робити заміни і навіть не спробував ризикнути зіграти в два нападники, чи просто змінити когось з двох опорників на більш атакувального гравця.

Що ж, нульова нічия, яка залишила Україну в Дивізіоні В і не дала пробитися в третій кошик при жеребкуванні на чемпіонат Європи. 

Україна - Шотландія 0:0

Україна: Лунін — Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Маліновський (Піхальонок, 87), Степаненко, Ігнатенко — Ярмоленко (Зубков, 87), Довбик (Яремчук, 75), Мудрик (Циганков, 75).

Шотландія: Гордон — Фрейзер (Армстронг, 73), Портеус, Генрі, Гікі, Тейлор (Кінгслі, 73) — Макгінн, Джек (Крісті, 73), Макгрегор, Маклін — Адамс (Дайкс, 79).

Попередження: Мудрик, Ярмоленко, Ігнатенко, Маліновський - Дайкс 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK